Connect with us
Un barbat din Canada a crezut ca iubita sa va aduce pe lume cinci copii. Dupa noua luni, cand a ajuns cu aceasta la spital, a avut un soc

Știri

A crezut ca va avea cinci copii. Cand a ajuns la spital, avut un soc!

Un canadian a trecut printr-un moment groaznic, dupa ce a crezut luni bune ca iubita sa ii va darui cinci copii.

Barbara Bienvenue (37 de ani) si Paul Servat (35 de ani) erau impreuna de doua luni, cand au aflat ca vor deveni parinti. Femeia s-a dus sa faca o ecografie si i-a dat vestea cea mare barbatului sau: urmau sa aiba cinci copii.

Cei doi si-au anuntat familiile si prietenii si au primit ajutor chiar si din partea oamenilor din cartier, care stiau ca va fi greu sa cresti cinci copii, simultan.

Dupa ce au trecut noua luni, Paul a dus-o pe Barbara la spital, fericit ca urma sa fie tata. La unitatea medicala, a primit o veste groaznica: iubita sa nu era insarcinata.

Citeste si:Află luna în care vei rămâne insărcinată

Citeste si: S-a plans de probleme cu ochiul. Medicii s-au speriat cand au vazut ce avea

In realitate, femeia nu fusese la vreun control medical pentru urmarirea unei sarcini si facuse doar un singur test de sange, care i-a aratat ca nu este gravida.

Barbara suferea de pseudcieza, cunoscuta si ca „sarcina-fantoma”, o afectiune din pricina careia o femeie poate suferi simptome similare unei sarcini, cum ar fi umflarea abdomenului si greturi, fara a fi gravida.

Ulterior, o ruda a femeii a marturisit ca nu este pentru prima oara cand femeia isi minte un partener. In anul 2010, femei a spus aceeasi minciuna unui alt iubit. Barbara a fost internata intr-un spital de psihiatrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top