A facut marele anunt! Gabriel Cotabita se insoara: „Am cerut-o pe Alina cand am iesit din coma”

20.01.2016
A facut marele anunt! Gabriel Cotabita se insoara: „Am cerut-o pe Alina cand am iesit din coma”

Gabriel Cotabita se insoara. Artistul a marturisit intr-un interviu ca s-a logodit cu femeia care i-a stat alaturi zi si noapte, atunci cand se afla internat in spital.

Dupa ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos, iar viata lui a intrat pe fagasul normal. Mai mult, potrivit cantaretului, anul 2016 poate fi cel in care el se va casatori cu iubita lui, Alina, cu care are o relatie de mai mult timp.

CITESTE SI: Cristi Borcea, decis sa divorteze de Alina! Ce oferta inedita i-ar fi facut

CITESTE SI: Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

Artistul a marturisit intr-un interviu ca a cerut-o de sotie pe Alina dupa ce s-a trezit din coma. „A acceptat cererea mea in casatorie, suntem logoditi. Am cerut-o cand am iesit din coma, chiar de aniversarea ei. Noi aveam in plan sa ne casatorim”, a precizat Gabriel Cotabita.

„Pot spune ca sunt extrem de linistit si fericit langa Alina. Sunt usor uimit de faptul ca am facut asta, ca i-am cerut sa se marite cu mine… Femeia aceasta a stat langa mine in spital zi si noapte, ce dovada mai mare de iubire mi-ar mai trebui? In plus, arata foarte bine!”, a mai spus solistul pentru revista „Taifasuri„. Acesta a adaugat ca pentru 2016 isi mai doreste sa fie sanatos si sa realizeze un album cu noile piese lansate in ultimii ani.

Sursa foto reteauadestiri.ro