Connect with us
A fost certat de părinți și trimis în camera sa. După cinci minute băiețelul...

Știri

A fost certat de părinți și trimis în camera sa. După cinci minute băiețelul…

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost trimis de părinți în camera sa, la etaj, pentru că a vorbit urât în timp ce luau masa. După 5 minute după ce au urcat în camera sa, părinții au avut șocul vieții lor.

Leon Carlisle, un student cunoscut pentru felul în care iubea viața, din Belfast, Irlanda de Nord, a fost găsit inconștient în camera lui. În ciuda eforturilor, băiețelul nu a putut fi salvat.

Cu toate că circumstanțele morții sale rămân neclare, rudele sale au scos la iveală faptul că a murit din cauza unui accident care a avut loc în camera sa, scrie Mirror.

Tatăl băiețelului a declarat ca este distrus: „Simt de parcă m-am trezit într-un coșmar.”

Cazul a șocat pe toată lumea care l-a cunoscut și cu toții au comentat întâmplarea tragică pentru presa locală.

„Leon a fost trimis în camera lui pentru că s-a ceartat cu părinții lui la cina, însă la fel ca oricare alt copil.”

„Un copil în vârstă de 11 ani, care a avut un acces de furie peste cină, încercând să câștige cu argumente în fața părinților săi.”

„El nu era deprimat, el iubea viața și nu era agresat, el a avut o mulțime de prieteni și era tare iubit.”

„Ceea ce a făcut a fost un accident în camera sa în decursul a cinci minute.”

Mama îndurerata a adăugat: „El a iubit viața atât de mult! Moartea lui a fost un accident teribil și nu o să-l mai vedem niciodată.”

Un purtător de cuvânt al școlii a spus: „Este trostețe mare în cadrul școlii de cand s-a aflat de moartea subită a lui Leon Carlisle, în urma unui accident tragic la el acasă.”

Un prieten de familie postat pe Facebook un mesaj emoționant: „Pentru prietenii mei zdrobiți de durere în acest moment trist, pur și simplu nu sunt cuvinte care să aline. Însă, voi sunteți cei mai puternici, cei mai viteji și cea mai iubitoare familie pe care o cunosc. Suntem alături de voi în acest moment teribil.”

Prieten al familiei Kelly Neill a spus lui Leon: „Un înger prețios în brațele Granda sale. Dumnezeu a vă rugăm să vă dea puterea ca o familie pentru a obține prin asta. O comunitate întreagă este inima zdrobită „.

Prieten și vecin al bunicii lui Leon, Joanne McCann, a adăugat: „Leon a fost un băiat frumos și cuminte. Inima mea se rupe pentru părinții și apropiații lui.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top