Connect with us

Știri

A fost dezvaluita BOMBA ANULUI in cinematografie!

BOMBA ANULUI IN CINEMATOGRAFIE: Daca te-ai gandit ca ti-ai dori sa ii revezi impreuna pe Jennifer Lawrence si Nicholas Hoult, visul tau devine realitate. Cei doi vor aparea impreuna in noul film X MEN, ‘X Men: Days of Future Past’, versiunea needitata.

Regizorul Bryan Singer a impartasit cu fanii filmului cea mai importanta informatie a momentului din industria cinematografiei. 20th Sony Fox Home Entertainment va prezenta versiunea needitata a filmului ‘X Men: Days of future past’ in variantele blu-ray, DVD si digital HD, din 14 iulie.

CITESTE SI: SECRETUL DIN PANTALONI AL IUBITULUI BIANCAI DRAGUSANU

BOMBA ANULUI IN CINEMATOGRAFIE. Filmul contine 17 minute care nu au fost vazute niciodata la cinema, iar fanii lui Jennifer Lawrence vor putea retrai povestea de amor cu Nicholas Hoult.

Filmul ii are in distributie pe Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman si Michael Fassbender, printre figurile importante.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood, aceasta primind un premiu Oscar la doar 22 de ani in anul 2012 pentru comedia ” Silver Linings Playbook”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top