Connect with us
avort

Știri

A mers la medic să facă AVORT, dar la clinică i s-a întâmplat ceva ce i-a schimbat viața pentru totdeauna…

O tânără în vârstă de 27 de ani din Statele Unite a trecut printr-o experiență care i-a schimbat viața, după ce s-a dus la o clinică să facă avort.

Femeia tocmai se despărțise de bărbatul cu care avea o relație de ani de zile, după ce acesta a înșelat-o, apoi a lăsat-o pentru alta. Vestea că este gravidă a luat-o total pe nepregătite, mai ales că luase și anticoncepționale.

Deoarece nu se simțea pregătită să devină mamă singură, s-a decis să facă întrerupere de sarcină.

S-a dus la o clinică pentru a scăpa de copilul care îi aducea aminte de cel care a înșelat-o și umilit-o. În ziua în care trebuia să avorteze, ea se afla în sala de așteptare și aștepta să îi fie strigat numele.

Înainte să intre în cabinet, a observat că avea ceva în buzunar. Era un cartonaș primit de la o biserică, unde avusese loc cununia unor prieteni. Pe bilet, erau scrise câteva rânduri din Biblie.

„Nu-ti fie frică, pentru că Eu sunt cu tine. Nu deznădăjdui, pentru că Eu sunt Dumnezeul tău. Îți voi da puteri și te voi ajuta. Te voi susține cu mâna mea dreaptă”, scria pe bilet.

După ce l-a citit, tânăra a căzut pe gânduri. A ieșit în lacrimi din clinică, fără să mai întrerupă sarcina, și a decis să aducă pe lume copilul.

Sarcina a decurs fără probleme, iar acum tânăra este mama unei fetițe pe care o iubește mai mult decât orice pe lume.

Citește și: O fetiță de 10 ani se roagă de medici să-i facă avort! E șocant ce a pățit copila

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top