Connect with us
A mers la spital cu dureri cumplite de stomac și a rămas fără grai! Medicii i-au spus că ceva se mișcă în burta ei...

Știri

A mers la spital cu dureri cumplite de stomac și a rămas fără grai! Medicii i-au spus că ceva se mișcă în burta ei…

O femeie care s-a grăbit să ajungă de urgență la spital din cauza unor dureri cumplite de stomac a avut un adevărat șoc atunci când a aflat ce avea.

Lyndsay Lowery, în vârstă de 32 de ani, a descoperit la spital că ceva se mișcă în burta ei.

Cu doar câteva luni înainte de a ajunge la medic, femeia slăbise câteva măsuri la haine. Toată lumea o complimenta pentru noua siluetă, însă ea nu avea idee cât de mult i se va schimba viața.

Cu doar o săptămână înainte de a ajunge la spital, aceasta chiar se dăduse și în rollercoaster.

Cu câteva ore înainte de a i se face rău, ea a mers la culcare la ora 21. S-a trezit cu dureri îngrozitoare, iar mama ei a dus-o la spital. Acolo, medicii au anunțat-o că este însărcinată și că va avea un bebeluș.

Lyndsay și logodnicul ei habar nu aveau că vor deveni părinți. Abia atunci și-au dat seama de câte ori și-au pus bebelușul în pericol. Tocmai se dăduseră în cel mai mare rollercoaster din lume, iar pentru o femeie însărcinată era un risc uriaș.

Lyndsay și bebelușul

Acum, fetița celor doi are trei ani și, din fericire, este sănătoasă și nu a avut nicio problemă. Chiar dacă pare greu de crezut, medicii asigură că sunt femei care nu au simptomele unei femei însărcinate.

Știre asemănătoare: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

După ce soțul ei a murit, Louise Van Der Velde (ajunsă acum la 43 de ani) s-a hotărât că vrea să își trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima și să fie cât mai împlinită din punct de vedere sexual.

Louise, care este și mama a doi copii, susține că până acum a făcut amor cu 80 de bărbați însurați și a spus că expresia „până când moartea ne va despărți” este o prostie.

„Să-mi trăiesc viața amoroasă la maximum este munca mea de viață. Consilierea mariajului tradițional eșuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani. Nonsensul ‘până când moartea ne va despărți’ te face să îți asumi că monogamia merge pentru toată lumea. Nu este realistic și nu se potrivește cu firea umană”, susține femeia, într-un interviu acordat celor de la metro.co.uk.

Citește continuarea AICI.

CITEȘTE ȘI: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top