Connect with us
A murit Cristi Dicianu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România

Știri

A murit Cristi Dicianu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România

Cristi Dicianu, unul dintre cei mai cunoscuți radio din România și unul dintre pionierii radioului comercial de după Revoluție, a murit.

El a ocupat funcţia de director al PRO FM şi a debutat la Radio Contact, la scurt timp după Revoluţia din anul 1989. Timp de aproximativ opt ani a prezentat emisiunea matinală Radio Contact, înveselind dimineţile a zeci de oameni.

A făcut parte din echipa Pro FM, în perioada în care la postul de radio, parte a grupului lui Adrian Sârbu, lucrau, printre alții Cristi Schnebli, Bogdan Strătulă, Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, Mihai Dobrovolschi, Marius Dobre, Ramon Cotizo, Vali Bărbulescu și George Vintilă.

Timp de câțiva ani, a fost director executive al stației, de unde a plecat în 2006.

Foștii săi colegi din radio au fost șocați de moartea acestuia. Cauzele decesului nu au fost făcute publice.

„Sunt lucruri pe care pur şi simplu nu le putem înţelege pentru că pur şi simplu nu putem înţelege de ce Cristi Dicianu, fostul nostru coleg de la ProFM (la mijloc, rândul de sus), nu mai este printre noi începând de astăzi. Chiar nu înţelegem de ce. Drum bun, Dici! Dumnezeu să te odihnească”, a fost mesajul scris de aceştia, postat pe pagina Radio Guerrilla.

Este a doua pierdere mare suferită de radioul românesc în acest an.

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai mari oameni de radio din România, s-a stins din viață în primăvara acestui an, la doar 56 de ani.

Moartea acestuia i-a luat prin surprindere pe cunoscuţi, deşi sunt voci care susţin că prezentatorul şi-a presimţit sfârşitul tragic, cu puţin timp înainte de a deceda devenind mai retras şi renunţând la viciul său de o viaţă, fumatul.

Citește și: Prima soție a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare: „L-am iubit enorm, necondiționat, mi-a dăruit…”

Citește și: EXCLUSIV! Afecțiunea secretă care l-a ucis pe Andrei Gheorghe! Ce au descoperit de fapt legiștii la autopsie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top