Connect with us
A murit fostul antrenor al echipei FC Bihor, Viorel Abrudan

Știri

A murit fostul antrenor al echipei FC Bihor, Viorel Abrudan

Fotbalul românesc este din nou în doliu, după ce fostul antrenor al FC Bihor şi Înfrăţirea Oradea, Viorel Abrudan s-a stins din viață.

Bărbatul avea 74 de ani și a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-i pornească inima.

Decesul lui Viorel Abrudan vine la numai câteva săptămâni după ce un alt antrenor al FC Bihor, Alexandru Gergely, a murit subit.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către fiul lui Viorel Abrudan.

Acesta a postat pe Facebook o poză în care apare o lumânare, alături de un mesaj pentru cei care doresc să participe la înmormântare:

„Tatăl meu, Viorel Abrudan, a plecat… Înmormântarea va avea loc mâine, 11 mai, ora 14:00, capela cimitirului din Sîntion”.

Fost antrenor în mai multe rânduri la FC Bihor Oradea, dar și șef de centru de copii și juniori, Viorel Abrudan urma să împlinească în luna iulie vârsta de 75 de ani.

A creat o echipă frumoasă la Înfrâțirea Oradea. Alte formații pregătite de regretatul antrenor au fost, între altele, Olimpia Salonta, Unirea Dej, FC Bihor II, Minerul Voivozi sau Petrom Abram Marghita.

Foto: ebihoreanul.ro

Te-ar putea interesa și: Antrenorul de gimnastica Mihai Nicolae a murit din cauza unei boli incurabile

Antrenorul de gimnastica Mihai Nicolae a murit in Puerto Rico. El era bolnav de cancer, anunta News.ro.

Antrenorul de gimnastica Mihai Nicolae a murit in Puerto Rico, unde a activat in ultimii peste 30 de ani, anuntul fiind facut, joi, de forul national din aceasta tara.

”Regretam plecarea unui mare prieten si antrenor. Am pierdut un prieten care lasa o mare mostenire fiecarui membru al gimnasticii mondiale si din Puerto Rico. Suntem alaturi de sotia lui si de fiica sa Alexandra”, a declarat Luis Cruz Miranda, presedintele federatiei de gimnastica din Puerto Rico.

Forul national a postat si o fotografie cu antrenorul roman, facuta in 2015, cu ocazia decernarii unui premiu. Mihai Nicolae apare inconjurat de mai multe foste gimnaste care au facut parte din prima echipa a Puerto Rico participanta la un Campionat Mondial, in anii 1990.

Mihai Nicolae a suferit de cancer

Antrenorul roman a condus echipa feminina de gimnastica din Puerto Rico intre anii 1984-1994, dupa care a activat ca director tehnic si a indeplinit ulterior si functia de vicepresedinte al federatiei nationale din aceasta tara.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top