Connect with us
Jurnalista Simona Catrina-Roman a murit la vârsta de 49 de ani. Ea suferea de o boală incurabilă cu care fusese diagnosticată anul trecut.

Știri

A murit jurnalista Simona Catrina-Roman. Ultimul său mesaj

Jurnalista Simona Catrina-Roman a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 49 de ani, anunţul fiind făcut de soţul ei, Doru Roman, pe pagina personală de Facebook.

”Nu ştiu cum să vă spun asta. Nici nu v-aş fi spus dacă îngerul pe care l-am avut lângă mine nu ar fi fost Simona cea atât de iubită de toată lumea care a zâmbit măcar o dată la articolele ei poznaşe. Dacă ar fi putut să anunţe chiar ea, ar fi făcut-o, cu siguranţă, în stilu-i propriu, prin care să ne smulgă un ultim zâmbet în loc să o plângem”, a scris Doru Roman pe Facebook.

El a precizat că jurnalista a decedat joi, la ora 00.50, şi că urmează să anunţe data înmormântării.

Simona Catrina a fost editorialist la Libertatea şi Adevărul şi a scris şi pentru revista Tango. Ea fusese diagnosticacăt în primăvara anului trecut cu o boală incurabilă.

În ultima sa postare pe Facebook, jurnalista făcea o trimitere la un articol scris de ea, pentru Tango.

„Era perfect, cu excepția unui amănunt fără importanță: era cel mai neserios băiat pe care îl întâlnisem vreodată, umbla cu vreo patru fete și multă vreme n-am aflat una de alta, într-atât de bine jongla cu noi. Dar și când mi-a ajuns, în sfârșit, la urechea mea bleagă cum că dragostea vieții mele mai are vreo trei mândruțe, am crezut că o să-mi pocnească inima ca o coajă de ou”, este ultimul mesaj postat de Simona pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top