Connect with us
A murit Nicolae Iorga. Doliu în politica românească

Știri

A murit Nicolae Iorga. Doliu în politica românească

Fostul senator PRM Nicolae Iorga a decedat joi dimineaţa, a transmis preşedintele filialei judeţene, Vasea Carchelan.

”Filiala Braşov a PRM este înmărmurită după vestea care a căzut pe neaşteptate peste noi. Suntem profund îndureraţi şi transmitem familiei compasiune şi sincere condoleanţe”, a declarat Carchelan.

Nicolae Iorga s-a născut în anul 1946. Între anii 1996 şi 2000 a fost consilier judeţean iar în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008 a fost ales senator pe listele PRM în judeţul Braşov. El a condus filiala RPM Braşov în perioada 1995-2005.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Învierea din Braşov.

Nicolae Iorga a trecut printr-o tragedie în 2008, când unul dintre fiii săi, Marian, s-a sinucis în urma unei depresii în dragoste.

Marian Iorga, in varsta de 25 de ani, era cunoscut pentru comportamentul sau violent, dupa ce in 2002, impreuna cu alti doi tineri, a agresat un student din Brasov.

Tot in 2002, Marian si fratele lui mai mic, Ionut, au fost cercetati pentru infractiunea de lipsire de libertate, la care, initial, se adaugase si cea de tentativa de viol.

Victima, o eleva de liceu din Sacele, a declarat atunci anchetatorilor ca a fost luata cu forta de cei doi Iorga, de pe o strada din Sacele, si dusa, cu masina senatorului, la locuinta acestuia din cartierul brasovean Racadau, unde a fost amenintata cu cutitul ca sa se dezbrace.

Citește și: O persoană a murit lovită de metrou la stația Piața Romană

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top