Connect with us
Profira Angheluță, bătrâna care l-a ucis pe vecinul care a vrut să o violeze a murit înainte de judecarea apelului la sentința de cinci ani de închisoare

Știri

A murit Profira Angheluță, bătrâna condamnată la închisoare pentru că și-a ucis violatorul

Profira Angheluță, vasluianca de 80 de ani condamnată la 5 ani de închisoare după ce l-a ucis pe bărbatul care a încercat să o violeze, s-a stins din viață la Spitalul Județean Vaslui.

Imediat după pronunțarea sentinței, starea de sănătate a femeii s-a agravat, iar bătrâna le-a mărturisit vecinilor că se teme că va muri după gratii. Ea a decedat înainte ca apelul ei la sentința inițială să fie judecat la Curtea de Apel Iași.

”Într-adevăr, femeia a murit la Spitalul Judeţean Vaslui, unde a fost transportată cu o ambulanţă, după ce i s-a făcut rău acasă. Pe lângă vârstă, şi condamnarea sa la închisoare cu executare i-a înrăutăţit starea de sănătate”, a declarat primarul comunei Tăcuta, Florin Ionel, potrivit Adevărul.

Profira Angheluță a ajuns în atenția României în luna octombrie a anului trecut. Ea l-a omorât în bătaie pe vecinul cu 20 de ani mai tânăr care a încercat să o abuzeze sexual. Ea nu s-a lăsat intimidată atunci când individul a început să o pipăie și să îi ridice fusta și l-a lovit cu tot ce i-a picat în mână. Agresorul s-a împiedicat pe scări și a căzut, iar bunicuța a continuat să-l lovească cu cizmele în cap până când și-a dat ultima suflare.

Judecătorii au apreciat că bătrâna a comis crima „sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de o provocare din partea persoanei vătămate, produsă prin violenţă, printr-o atingere gravă a demnităţii persoanei”.

Sentința de 5 ani de închisoare, dată luna trecută, a fost atacată de Profira Angheluță și de procurori.

Citește și: Rudele celor șapte violatori din Vaslui au rupt tăcerea. Dezvăluire-șoc la trei ani de la cumplitul viol!

Citește și: Bătrână, violată de un bărbat care putea să îi fie fiu. Ce făcuse agresorul cu zece ani înainte

1 Comment

1 Comment

  1. FURTUNA Razvan

    2017-05-31T14:43:40+03:00 at 14:43

    Dece trebia sa se intample asa ceva cu aceasta batranica care un mucos de 20 a incercat so violeaza .Asta este legea la noi in tara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top