Connect with us
Presedintele sindicatului actorilor de la Hollywood, a murit la varsta de 71 de ani, a anuntat aceasta organizatie.

Știri

A murit un mare actor. Era presedintele sindicatului actorilor de la Hollywood

Presedintele sindicatului actorilor de la Hollywood, a murit la varsta de 71 de ani, a anuntat aceasta organizatie.

Actorul Ken Howard, presedinte al sindicatului actorilor de la Hollywood, a murit la varsta de 71 de ani, a anuntat aceasta organizatie.

Ken Howard a orchestrat in anul 2012 fuziunea dintre sindicatul Screen Actors Guild (SAG), la carma caruia a stat din anul 2009 si American Federation of Television and Radio Artists (AFTRA). Din aceasta uniune a rezultat SAG-AFTRA, o organizatie care apara drepturile a 160.000 de lucratori din cinematografie, televiziune si radio.

 

„Ken a fost un lider care ne-a inspirat iar moartea lui este o mare pierdere pentru Screen Actors Guild „, a spus actrita Gabrielle Carteris, una dintre vedetele serialului „Beverly Hills” (1990-2000), membra a SAG.

Ken Howard a jucat in seriale precum Dynasty, Melrose Place sau Murder She Wrote. In 1970 a primit premiul Tony pentru interpretarea sa de pe Broadway din Child`s Play. De asemenea, el a obtinut si premiul Emmy pentru rolul din mini-serai Grey Gardens.

Citeste si: A murit un mare cantaret

In ultimii ani, Ken Howard a aparut in filme de succes international, cum ar fi „Michael Clayton” (2007), „Rambo” (2008) sau „The Judge” (2014). El a detinut ultimul sau rol in „Joy”, pentru care actrita principala Jennifer Lawrence a primit un Glob de Aur in ianuarie 2016, mai noteaza agentia France Presse (AFP).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top