Connect with us

Știri

A născut deși era în comă! Printr-o minune s-a trezit după 4 ani să își vadă copilul

O femeie din Cehia a avut parte de o minune adevărată. A născut un copil sănătos în timp ce era în comă. Dumnezeu a ajutat-o și după 4 ani de chin s-a și trezit!

Printr-o minune Veronika s-a trezit din comă dupa 4 ani

O femeie tânără din orașul Brno, Cehia are o poveste de viață pur și simplu uluitoare și greu de crezut. Veronika a avut un accident rutier cu mai mulți ani în urmă. Din nefericre impactul a fost extrem de puternic și femeia a intrat rapid în comă, însărcinată fiind.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație

Medicii au fost de acord să o țină la aparate pentru a-i oferi bebelușului șansa la viață. Touși, probabilitatea ca el să se nască sănătos era mică. Cu toate acestea copilașul a luptat și s-a născut sănătos în timp ce Veronika era în comă! Medicii au fost uimiți de această situație extrem de rar întâlnită, însă după naștere ei au concluzionat că femeia nu are șanse să își revină vreodată.

În mod uimitor, după patru ani de zile, Veronika s-a trezit din comă și a putut să își vadă minunea. “Când şi-a revenit din comă, Veronika a citit numele medicului pe ecuson. Au fost primele ei cuvinte. De atunci, a învăţat noi cuvinte în fiecare zi”, a declarat una dintre prietenele ei cele mai bune.

Citește și: O tânără a rezistat 97 de zile fără mâncare. Cum arată şi cum a supravieţuit?

După ca a avut mare de această minune, Veronika a declarat: „Nu îmi mai amintesc mare lucru de la accidentul acela. Îmi amintesc doar că am văzut un iepure. Naşterea lui Daniel a fost un miracol. Îmi amintesc când l-am văzut prima oară, era atât de drăguţ. Aş vrea să pot merge iarăşi. Pot face câţiva paşi mici, dar cam atât, momentan”.

Femeia a nascut fiind in coma

Citește și: Principele Nicolae a recunoscut după 3 ani că are o fiică. Nepotul regelui a admis testul de parternitate

Povestea ei de viață este o lecție pentru noi toți: nu renunța niciodată! Luptă cu viața și ai toate șansele să învingi! Ce i s-a întâmplat acestei tinere este extraordinar!

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top