Connect with us
O adolescentă din Statele Unite ale Americii susține că este însărcinată cu Iisus Hristos. Medicii i-au făcut o ecografie pentru a vedea ce are.

Știri

A spus că este însărcinată cu Iisus! Ce au găsit medicii la ecografie

O tânără în vârstă de 19 ani a șocat întreaga lume, după ce a susținut că a rămas însărcinată cu Iisus Hristos. Cu toate că testele de sarcină au ieșit negative, ea continuă să creadă cu tărie acest lucru.

Adolescenta are o burtă proeminentă și spune că simte un copil care se zbate în abdomenul său. La un control medical, doctorii au descoperit că abdomenul este balonat din cauza unei retenții de gaz la intestine.

„Când spui ca simți copilul miscându-se în burtă, de fapt simți gazele deplasându-se în interiorul tău. Nu îți mai face iluzii, nu mai minți lumea, nu esti însărcinata, nu porți în tine niciun copil sfânt”, i-a spus doctorul.

Citește și: Era insarcinata in opt luni si a adormit pe canapea. Continuarea e groaznica

Tânăra a negat spusele doctorului, continuând să creadă că este însărcinată. „Nu îmi voi nega copilul, îl simt tot timpul. Îmi pare rău, domnule doctor, dar nu poți să îl negi pe Iisus”, a spus aceasta.

Mama tinerei susține că aceasta suferă de unele tulburări de personalitate și că în trecut a mai spus că a rămas însărcinată cu Eminem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top