Connect with us

Știri

A ucis-o pe mama iubitei sale, fără milă. Ce a putut să îi facă și partenerei sale

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna anunță arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 31 de ani, acuzat că ar fi omorât-o pe mama concubinei sale.

Potrivit unui comunicat de presă remis miercuri AGERPRES, crima s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan, în urma altercaţiei alte două persoane ajungând la spital.

„În data de 13 martie, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a fost sesizat printr-un apel prin numărul unic 112, despre faptul că într-o locuinţă din Ozun a avut loc un scandal.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat, în locuinţa respectivă, o femeie în vârstă de 65 de ani, decedată, pe corpul căreia au fost descoperite urme de violenţă (…) Din primele verificări s-a stabilit că femeia ar fi decedat după ce ar fi fost lovită în zona capului de concubinul fiicei acesteia, pe fondul unui conflict spontan.

În mai puţin de o oră şi jumătate de la sesizare a fost identificat şi tânărul în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Totodată, s-a stabilit că acesta ar fi agresat şi alte două persoane, concubina acestuia şi o vecină, cele două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Preot, condamnat la 63 de ani de închisoare. De ce este acuzat clericul

Un preot mexican a fost condamnat la 63 de ani de închisoare, deoarece a abuzat un bărbat care era minor în momentul comiterii faptelor, informează AFP.

Preotul Carlos Lopez Valdes, în vârstă de 72 de ani, „a fost declarat vinovat de viol şi condamnat la 63 de ani de închisoare”, a anunţat într-un comunicat asociaţia de apărare a drepturilor omului Cencos.

Victima, Jesus Romero Colin, astăzi în vârstă de 33 de ani, a fost abuzată sexual mai mult de un deceniu de către preot. Bărbatul a acuzat Biserica catolica mexicană că a ignorat denunţul său cu privire la faptele cărora le fusese victimă.

El a dat asigurări că, după ce i-a scris papei Francisc pentru a denunţa aceste abuzuri, suveranul pontif i-a răspuns cerându-i iertare în numele Bisericii Catolice.

Avocaţii victimei şi asociaţia Cencos pregătesc o procedură împotriva Bisericii Catolice pentru a obţine reparaţii financiare.

În 1997, unul dintre cele mai mari scandaluri de pedofilie a izbucnit când un grup de opt foşti Legionari ai lui Christos l-au acuzat de abuz sexual pe fondatorul congregaţiei, mexicanul Marcial Maciel, care ducea totodată o viaţă dublă cu două femei şi mai mulţi copii, de asemenea victime.

După ani de negare din partea ierarhiei catolice, preotul a fost destituit şi forţat să se retragă pentru a duce „o viaţă de rugăciune şi pocăinţă”. El a murit în 2008 la vârsta de 87 de ani, fără a fi anchetat niciodată de justiţie.

CITEȘTE ȘI: Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima
O nouă crimă groaznică în România: Și-a ucis iubita cu toporul! Cine este victima și ce spun polițiștii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top