A vrut să își mărească buzele dar s-a trezit mutilată! „Îmi puteam pierde vederea”!

Povestea femeii care aproape a orbit din cauza unei injectii de botox în buze.

Lindsay Collins, în vârstă de 38 de ani, de origine irlandeză, a povestit drama prin care a trecut din momentul în care a decis să își injecteze botox în buze.

Nemulțumită de aspectul său, Linsday a decis sa faca o schimbare: să își măreasca buzele. Rezultatul a fost, însă, unul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

”As fi putut orbi!”

Femeia, mamă singură a patru copii, s-a lăsat pe mâna unei cosmeticiene pe care i-a propus-o una dintre prietenele ei. În urma procedurii, Lindsay s-a ales cu vânătai dar și cu o umflatură greu de privit. Injecția a fost facută în mod eronat într-o arteră, iar rezultatul ar fi putut fi dezastruos. Iralndeza ar fi putut orbi.

”Am patru copii minunați. Nici nu vreau să mă gândesc că aș fi putut să îmi pierd vederea și să nu-i mai văd căsătorindu-se, absolvind…”

În cele din urmă, a iesit la iveală faptul că vinovata nu era calificată pentru astfel de operațiuni.

”O să treacă într-o săptămănă”

Deși femeia resimțea o durere incredibil de puternică iar buza i se umflase și învineți-se îngrizor, cea care a efectuat operațiunea refuza să își recunoască greșeala. Recomandarea esteticianului a fost ca Lindsay să rămână calmă și să ia penicilină.
Linsay descrie durerea ca fiind „ca și cum cineva imi vărsa apa fiarta pe buza de sus și gingie”, chiar mai puternică decât cea pe care a simțit-o atunci cand a dat naștere celor patru copii.

Deși zilele treceau, ea încă avea probleme mari cu somnul, nu putea să vorbească, iar apa nu putea bea decât prin pai.

Irlandeza a trecut printr-o procedură de îndepartat botoxul dar și printr-un tratament cu antibiotice. Acum se află în proces cu cea care i-a efectuat injecția.

”Îmi puteam pierde buza. Am fost incredibil de norocoasă! În urma procedurii, m-am tot întrebat:„ De ce am facut-o?”. Dar, am realizat că nu e vina mea, ci a acelora care fac astfel de injecții fară să fie calificați”.

Share
Scris de
Ioan Adi
Stiri Despre marire buze

Acest site foloseste cookies.

Read More