Connect with us

Știri

Talent, știință sau magie? Uite ce se întâmplă când acest puști atinge un bec cu un singur deget!

Talent, știință sau magie? Poate că sunt toate trei la un loc! Abu Thahir, un tânăr oarecare din India, reușește imposibilul. Ceea ce face cu becurile a luat prin surprindere întreaga comunitate din care face parte, iar dovada o poți vedea cu ochii tăi, la finalul articolului.

Tânărul poate aprind eun bec cu o simplă atingere ori dacă doar îl ține în mână. Puștiul a făcut demonstrația de mai multe ori, mai ales că nimeni nu a crezut de ce e în stare până n-a văzut.

Băiatul a descoperit că poate face asta în timpul petrecut cu tatăl său de meserie electrician. Tatăl indianului a adus acasă mai multe becuri pe care urma să le pună prin camere.

Abu a atins becurile și s-a făcut lumină! Nimeni nu și-a dat seama cum a putut face asta, iar cei din familie au început să coacă tot felul de teorii pe seama magiei produse de copil.

Oamenii de știință au o explicație pentru această performanță rară. Se pare că băiatul ar avea un conținut ridicat de sare în corp. Potrivit specialiștilor, Abu Thahir poate face asta pentru că în mod normal fiecare om poate produce suficientă energie echivalentă cu aprinderea unui bec de 100 de wați.

Nu știm ce fel de energie o poseda puștiul, dar merită să vezi clipul:

CITEȘTE ȘI: Râzi cu lacrimi! Aceste animăluțe îți vor face ziua mai bună! Este incredibil ce fac

Primul zgârie-nori cu cascadă pe fațadă. Chinezii ne surprind din nou – IMAGINI VIDEO

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top