Știri

Update: Accident Autostrada Soarelui. Doi morți, doi răniți și două persoane încarcerate

Update: Accident Autostrada Soarelui, vineri, 16 decembrie. În urma evenimentului rutier grav două persoane au murit, două au fost rănite și alte două sunt încarcerate. A fost solicitată intervenția elicopterului Smurd.

Update, 14:08: O a doua persoană a decedat în urma accidentului rutier de pe Autostrada Soarelui. Victima a murit la Spitalul din Fetești. Alte două persoane au fost grav rănite și sunt internate la Spitalul din Fetești.

Update, 13:50: La momentul producerii accidentului, traficul rutier avea valori reduse. În plus, carosabilul este uscat, astfel că polţiştii cred că o cauză probabilă o reprezintă adormirea la volan. Însă nsă nu este exclusă nicio altă variantă.

Circulaţia spre Constanţa a fost deviată de la Feteşti pe DN3B, prin Făcăeni, către DN2A Giurgeni – Constanţa.

Din cauza accidentului de pe Autostrada Soarelui, circulația la kilometrul 147 este oprită.

Accident Autostrada Soarelui. Un om a murit și alte trei sunt grav rănite

„Traficul este întrerupt pe sensul spre Cernavodă din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule. În urma accidentului o persoană a murit, trei sunt rănite și doua persoane sunt încarcerate.”, au decrata reprezentanții ISU.

La momentul transmiterii acestei știri, pompierii de la descarcerare, mai multe echipaje Smurd sunt la fața locului și intervin.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-16T14:13:03+02:00 14:13

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More