Connect with us

Știri

Accident în Bacău: Patru persoane au fost rănite după ciocnirea a două autoutilitare

Accident în Bacău: Patru persoane, printre care și o fată de 16 ani, au fost rănite, după ciocnirea a două autoutilitare, pe drumul naţional Oneşti – Bacău. Șoferul uneia dintre maşini, o femeie de 39 de ani, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă la dreapta.

Accidentul s-a petrecut în dreptul localităţii Sănduleni, de pe drumul naţional DN 11 Bacău – Oneşti, informează reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bacău. Potrivit acestora, o şoferiţă de 39 de ani, din comuna Livezi, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi a pierdut controlul asupra direcţiei autoutilitarei pe care o conducea.

Accident în Bacău: Autoutilitara a ajuns pe sens opus și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Mașina femeii a ajuns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară. Aceasta se deplasa regulamentar și era condusă de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Bacău.

Citește și: Accident la Piața Romană! O femeie, lovită pe trecerea de pietoni

”În urma impactului, conducătoarea auto şi pasagera de 16 ani aflată în dreapta sa au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, la aceeaşi unitate medicală din Oneşti au ajuns şi şoferul celeilalte autoutilitare, precum şi ocupantul locului din dreapta faţă, un tânăr de 35 de ani, din comuna Traian”, a declarat, marţi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu.

Cei doi șoferi au fost supuși testului cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Pe numele șoferiței de 39 de ani a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top