Știri

ACCIDENT în Buzău, provocat de un șofer de TIR beat

Un accident a avut loc joi dimineață, pe DN 2B, la ieșire din municipiul Buzău spre localitatea Spătaru.

Doi şoferi de TIR au fost răniţi după ce s-au ciocnit cu maşinile pe drumul naţional 2B, joi dimineaţă, unul dintre ei fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Traficul rutier este blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, un şofer de 48 de ani din Arad, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti a intrat cu TIR-ul pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autotren, condus de un bărbat din judeţul Caraş Severin.

În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău, a menţionat sursa citată.

Şoferul din Arad se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform reprezentantului IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză şi au anunţat că circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri, cele două TIR-uri fiind pe şosea.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More