Știri

Accident în Călărași : cei 18 răniți au fost transportați la spitale din Capitală și Oltenița

Accident în Călărași. Luni noapte, în dreptul localității Curcani din județul Călărași s-a produs un accident grav, ce s-a soldat cu 18 răniți. Conform informațiilor apărute până acum, un microbuz s-ar fi răsturnat și a lovit violent un autoturism. Nu s-au înregistrat decese, dar conform echipajelor SMURD ajunse de urgență la fața locului, două persoane au fost rănite grav.

Accident în Călărași: victimele au fost spitalizate

La scurt timp de la producerea accidentului, serviciile medicale de urgență s-au deplasat la fața locului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, patru din cele 18 victime au fost transportate la spitale din Capitală. Situația acestora era sensibil mai gravă decât a celorlalți. Ceilalți 14 au fost duși la spitalul din Oltenița pentru verficări amănunțite.

Citește și: Accident Baba Novac, București. Un autobuz a intrat într-un tramvai

Purtătorul de cuvânt al aceluiași inspectorat, Ovidiu Tătăranu a detaliat procedura ce va fi urmată în acest caz. La fața locului au fost trimiși jandarmi, pompieri și polițiști pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Până la această oră nu s-a ajuns la vreo concluzie.

ISU Călărași a emis și o scurtă declarație cu privire la starea persoanelor implicate în accident. ”Toţi cei răniţi sunt conştienţi, nu sunt victime decedate, din primele evaluări doi dintre răniţi par a fi mai grav.”

Cercetările în acest caz continuă.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More