Accident cu 5 răniți, în Hunedoara,provocat de un șofer băut care a făcut o depășire

16.11.2019

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, pe DN66, în localitatea Bretea Strei din județul Hunedoara, după impactul dintre două mașini. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de un șofer băut, care a făcut o depășire și a lovit altă mașină.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a fost provocat de un bărbat de 31 de ani, din județul Sibiu.

În timp ce conducea o mașină pe DN66, pe raza localității Bretea Strei, din direcția Călan-Hațeg, șoferul din Sibiu a făcut o depășire și a lovit o mașină ce venea regulamentar din sens opus, condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Uricani.

În urma impactului au fost răniți cei doi șoferi și trei pasageri (un adolescent de 17 ani, un bărbat de 50 de ani și o femeie de ani.

Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, șoferul de 31 de ani a fost depistat pozitiv, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l, alcool în aerul expirat.

În zona accidentului traficul este întrerupt iar circulația este dirijată de polițiști pe rute ocolitoare, prin localitatea Bretea Strei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.