Accident cu 7 mașini în Capitală. Șoferul unei maşini a Jandarmeriei era băut

05.12.2017
Accident cu 7 mașini în Capitală. Șoferul unei maşini a Jandarmeriei era băut

Accidentul din Capitală în care au fost implicate şapte autovehicule ar fi fost provocat de către şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut, arată primele verificări ale Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere au declarat că primele verificări arată că accidentul s-a produs din vina şoferului dubei Jandarmeriei, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

Şoferul Jandarmeriei – care era în timpul serviciului – a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului camionului Jandarmeriei a fost deschis un dosar penal

Ulterior, șoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Accidentul a avut loc luni seară în Capitală, pe bulevardului Geniului, pe sensul spre Piaţa Leu, fiind implicate şapte maşini.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite uşor.

Citește și 2018, an negru pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de necazuri şi tragedii

2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Încă din prima parte a anului au loc schimbări în viață lor, și nu în bine.

Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul sau relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri. Vorbim despre zodiile pentru care anul viitor nu va aduce nimic bun.

Iata care sunt zodiile pentru care previziunile sunt sumbre:

Taur

Incepi anul în cel mai cumplit mod. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe ține, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Va trebui să iei decizii grele în acest an, iar dacă nu vei avea tăria să faci față necazurilor care or să apară, riști să te alegi cu depresii grave.

Scorpion

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune că să îți revii la normal. Suferi și o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre niște bani la care ai visat și nu mai vin, lucru care îți va da multe planuri peste cap.

Berbec

2018 va fi un an negru în cazul tău de la un capăt la altul. Ești pusă în față unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii și te vei vedea nevoită să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. E un an greu, un an trist, care va lasă în urmă urme adânci.

Citește și ANUNŢ fără precedent. Fostul preşedinte a fost ucis într-un măcel