Connect with us
Un accident in care au fost implicate doua autobuze s-a produs in comuna Vulturesti din judetul Arges. Planul rosu de interventie a fost activat.

Știri

Accident cu doua autobuze in ARGES: 13 oameni au fost raniti Video

Un accident cumplit a avut loc in judetul Arges, in noaptea de joi spre vineri. Doua autobuze s-au ciocnit in apropiere de localitatea Vulturesti, iar planul rosu de interventie a fost activat.

Conform reprezentantilor ISU Arges, accidentul s-a produs pe un drum din Vulturesti, dupa ce soferul unuia dintre autobuze nu a pastrat distanta corespunzatoare si a lovit un alt autobuz din spate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, a declarat pentru News.ro ca treisprezece persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, in urma accidentului. Niciunul dintre raniti nu are leziuni care sa ii puna viata in pericol.

Citeste si: Castigator la Loto a murit in accident cu masina cumparata din premiu

Cu toate acestea, unul dintre soferi a ramas blocat in autobuz si a avut nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a fi salvati.

Autobuzele transportau muncitori la uzinele Dacia, iar aproximativ 80 de persoane se aflau in cele doua autovehicule. Mai multe echipaje SMURD si ale Serviciului de Ambulanta s-au deplasat la locul acestui accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top