Connect with us
Accident cu patru victime la Râmnicu Sărat! Ce s-a întâmplat

Știri

Accident cu patru victime la Râmnicu Sărat! Ce s-a întâmplat

Grav accident de circulație seara trecută în apropiere de Focșani. Impactul a avut loc între un autoturism și camion. Evenimentul a avut loc, sâmbătă seară, pe DN 2, la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani.

Potrivit opiniabuzau.ro, șoferul unui Volvo a făcut o depășire pe linia continuă moment în care și șoferul unui TIR care transporta cereale a vrut să vireze spre stânga, încălcând marcajul longitudinal pentru a intra pe un drum lateral.

Șoferul autoturismului nu a mai multe evita impactul, intrând în lateralul camionului.

În urma impactului, trei persoane din Volvo și șoferul TIR-ului au fost răniți.

Citește și Accident grav lângă București. Victimele au ajuns la spital, ce s-a întâmplat

Accident grav în această dimineață lângă București. Accidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe DN 6, între localităţile Stâlpu şi Valea Plopilor, în judeţul Giurgiu.

În evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, cauza producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens de către primul autovehicul. Atunci a avut loc coliziunea faţă – spate cu celelalte trei, care circulau regulamentar.

Accident rutier lângă București în această dimineață

În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital. Persoanele rănite nu aveau leziuni grave la prima vedere, mai informează Centrul Infotrafic.

Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Bucureşti – Alexandria şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare, valorile de trafic fiind în creştere, arată sursa citată.

La fața locului au fost făcute cercetări iar în acest caz a fost deschisă o anchetă. Polițiștii vor să stabilească cauzele cu exactitate cauzele producerii acestui accident.

Te-ar putea interesa și Accident rutier în Franța. Una din victime este român, despre cine e vorba

Accident rutier grav produs în Franța. Evenimentul rutier a avut loc în zona localităţii Pierrefitte-sur-Loire din centrul Franţei. În accident au fost implicate 5 camioane.

Vestea tristă este că printre victime se afla și un român în vârstă de 59 de ani. În urma accidentului acesta a decedat.

În urma accidentului, produs joi după-amiază, au decedat şoferii a două camioane, un cetăţean român în vârstă de 59 de ani şi un bărbat din Cehia, potrivit cotidianului regional La Montagne.

Accident grav în Franța, un român a murit.

Citește și Accident grav lângă București. Victimele au ajuns la spital, ce s-a întâmplat

De asemenea, şoferii celorlalte trei camioane sunt răniţi, au informat pompierii, confirmând că alţi doi şoferi şi-au pierdut viaţa.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută drept una foarte periculoasă, aici fiind frecvent înregistrate accidente. La fața locului au sosit mai multe echipaje care au făcut măsurători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top