Connect with us
Accident CUMPLIT în care și-au pierdut viața doi tineri

Știri

Accident CUMPLIT în care și-au pierdut viața doi tineri

Accident extrem de grav în această dimineaţă pe DN6, în judeţul Mehedinţi, anunță Antena 3. Un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30 au murit după ce au plonjat cu maşina de pe un pod de la aproximativ zece metri.

Impactul a fost atât de violent încât autovehiculul s-a transformat într-un morman de fiare. Tragedia a avut loc la la câţiva kilometri de Drobeta-Turnu Severin. Cele doouă victime erau colegi de muncă la o firmă de cablaje electrice din zonă.

”Au plonjat de la înălţimea de aproape 10 metri, de sus de unde au plonjat cu autoturismul. Practic n-au avut nicio şansă. Am intervenit pentru descarcerea celor două victime, surprinse în autoturismul care a fost căzut după pasarela din localitatea Şimian, la intrare în Drobeta Turnu Severin.”, a declarat, pentru Antena 3, căpitanul Ionel Năvală, de la ISU Mehediniţi.

Şoferul a pierdut controlul autovehiculului

Subcomisarul Laurenţiu Falcan, SPR Mehedinţi, a spus cum s-a petrecut teribilul accident. ” A pierdut controlul directiei si a parasit partea carosabila cazand sub pasarela.”, a precizat acesta.

Medicul Valerică Viaşu, de la Serviciul de Ambulanţa Mehedinţi, a spus cum au fost găsite cele două victime.” Moarte violenta. Au căzut de la o înălţime de 6 m margând cu viteză foarte mare. Nu s-a putut face nimic pentru ei. Fata a fost găsită cu capul sub maşină, băiatul contorsionat în maşină, strivit.”, a adăugat medicul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top