Categorii Știri

Accident CUMPLIT în România! A fost activat codul ROŞU, sunt 4 morţi

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, a relatat, la Antena 3, că cele două mașini s-au ciocnit frontal. El a amintit că în aceeași zonă, în urmă cu o săptămână, alte două persoane au murit în urma unui accident.

„Elicopterul e pregătit și dacă se va decide transferul spre Iași și București, avem elicopterul și avionul SMURD pregătite”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în  judeţul Suceava, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier este blocat pe DN2 Fălticeni – Gura Humorului pe raza localităţii Cornul Luncii. Se pare că accidentul a avut loc în urma unei depășiri.

Raed Arafat anunță că elicopterul SMURD este pregătit pentru a prelua, la nevoie, un rănit și pentru a-l transporta la Iași sau în alt oraș.

Patru adulţi au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava, în comuna Cornul Luncii, după ce două maşini s-au ciocnit, pe DN 2.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, acordându-se primul ajutor pentru un alt adult şi trei copii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava două maşini s-au ciocnit în comuna Cornul Luncii.

În cele două autoturisme se aflau opt persoane şi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului actionează un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensiva SMURD si patru ambulante ale SAJ.

Patru adulţi au fost declaraţi decedaţi, iar echipajele intervin pentru a acorda primul ajutor la un adult şi trei copii. Trei dintre victime sunt inconştiente

Citește și: Președintele Klaus Iohannis laudă „o investiție unică în România”! Suma uriașă cu care a fost pusă țara noastră pe „harta mondială”

Acidentul a avut loc pe DN 2 E, dar deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii acestuia.

Citeşte şi COD roşu în benzinării! Carburanţii se scumpesc într-un ritm alert

Acest articol a fost actualizat la: 2017-10-14T18:38:07+03:00 18:38

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More