Accident CUMPLIT în urmă cu puțin timp! Cine este victima ÎNCARCERATĂ

Ultimul update: joi 26 octombrie 2017 13:50 Data publicării: joi 26 octombrie 2017 13:39
Autor , în Știri

Accident cumplit în urmă cu puțin timp în Constanta. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție. Una dintre victime a rămas incarcerată în autoturism.

Un taxi a fost spulberat, astăzi, în Constanţa, de o ambulanţă, într-o intersecţie aglomerată. O femeie a rămas încarcerată în taxi.

Accidentul s-a produs în zona ICIL, la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu 1 Decembrie 1918.Potrivit primelor informaţii, şoferul taxiului a încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost izbit în lateral, în partea pasagerului din dreapta, de o ambulanţă aflată în misiune.

Stiri

În urma impactului violent, clienta din taxi a fost grav rănită şi a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, strivită efectiv de ambulanţă.

La locul accidentului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, dar şi pompierii de la Descarcerare care au reuşit să o scoată pe femeie din maşină şi să o predea medicilor care au transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii