Connect with us
Accident grav lângă Urziceni. Planul roșu de intervenție activat

Știri

Accident DEOSEBIT de grav în ROMÂNIA! Sunt 17 victime! A fost activat planul ROȘU!

Planul roșu de intervenție a fost activat în județul Teloerman, după un accident foarte grav în care au fost implicate un TIR și un microbuz. 17 persoane au fost rănite, iar printre victime se numără și 3 copii, dar și o gravidă!

Update: Raed Arafat a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că una dintre victimele accidentului din Teleorman şi-a pierdut viaţa, în urma manevrelor de resuscitare.

În videoclipul de mai jos puteți vedea imaginile cutremurătoare de la fața locului!

„De asemenea, la fața locului au fost mobilizate 11 ambulanțe. Au fost mobilizate forțe importante și mijloace de intervenție. La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Teleorman. Copilul rănit a fost transportat la spitalul județean din municipiul Alexandria. Bilanțul provizoriu este de nouă victime”, a declarat, inițial, Adrian Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman

Între timp, numărul victimelor a ajuns la 17, iar trei copii se numără printre cei răniți.
Accident s-a petrecut în județul Teleorman, pe DN 52, pe raza localității Furculești. Dintre cei răniți, trei dintre ei se află în stare mai gravă. Un elicopter SMURD a fost trimis de la Craiova pentru a ajuta la operațiunile de salvare.

Citește și: ACCIDENT DE MICROBUZ! Șase persoane au fost rănite! Imagini de la locul accidentului

Citește și: Accident grav pe DN 1: Un mort și patru răniți! Elicopterul SMURD a intervenit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top