Connect with us
Accident deosebit de GRAV în urma cu puţin timp în România. Sunt peste 20 de victime

Știri

Accident deosebit de GRAV în urma cu puţin timp în România. Sunt peste 20 de victime

Planul roşu de intervenţie este activat după ce un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puţin timp. În urma accidentului au rezultat mai multe victime.

Este alertă în judeţul Bacău, după ce s-a produs un grav accident de circulaţie. Un autocar cu 26 de persoane şi un autoturism s-au izbit violent în localitatea Bârsăneşti. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului rutier, 10 persoane au fost rănite, iar şoferul autoturismului este încarcerat. Numărul victimelor ar putea creşte, iar salvatorii se împart între acestea.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, SMURD, de la descarcerare şi pompieri. La această oră, echipaje medicale acordă primul ajutor răniților la locul accidentului.

Mai multe victime în urma unui accident GRAV în Bacău

„Intervenim la un accident în care a fost implicat un autocar cu 27 de persoane şi un autoturism. În urma coliziunii, şoferul autoturismului e încarcerat, iar 5 persoane din autocar sunt rănite.

Avem deplasate forţe la faţa locului: 4 ambulanţe SMURD, 4 ambulanţe SAJ, o autospeciala de descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple.

‘S-a luat legătura cu instituţiile spitaliceşti din zonă pentru a fi pregătite pentru primirea unui aflux mai mare de pacienţi.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

2 Comments

2 Comments

  1. paul

    2017-12-19T16:11:48+02:00 at 16:11

    Criminala de la metrou isi pregateste terenul pentru a fi declarata iresponsabila si sa fie internata in spital. Merita inchisoare pe viata fara posibilitate de a fi elibarata conditionat, in lipsa condamnarii la MOARTE.

  2. MARCEL

    2017-12-18T14:47:17+02:00 at 14:47

    Sunteti ff tari felicitări

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top