Știri

Accident feroviar pe ruta Simeria-Petroșani. Două persoane au murit

Accident feroviar pe ruta Simeria-Petroșani. Un tren care aparține CFR Marfă s-a răsturnat. Trenul era compus din 16 vagoane, conform Antena 3.

UPDATE, 19:50 Șeful ITM Hunedoara, Adrian Bozdog, a declarat că mecanicul locomotivei a anunțat prin stație că frânele trenului nu mai funcționau. „Sistemul de frânare a cedat. Mecanicii au anunțat prin stație, la Stația Feroviară Merișor, că vor veni fără frâne și să le dea drumul până vor reuși să încetinească sau vor avea un moment în care vor putea încetini garnitura”, a declarat acesta pentru Agerpres.

UPDATE, 16:31 – Primele imagini de la locul tragediei. Sursa foto: Antena 3

UPDATE, 16:05 Anemona Doda, ISU Hunedoara: „Din statistica anilor trecuți, zona Merișor a fost scena unor deraieri, mai mult sau mai puțin grave. Până acum, nicio deraiere nu s-a soldat cu victime omenești. Circulația feroviară este oprită pe ruta Simeria-Petroșani” (Digi 24)

Doi mecanici de locomotivă au murit

Doi mecanici de la locomotiva trenului de marfă au murit, pe ruta dintre Simeria și Petroșani. Locomotiva este aproape îngropată. Trenul s-a răsturnat între stațiile Bănița și Merișor.

Linia pe care trenul s-a răsturnat este paralizată. Acolo nu se mai poate circula în acest moment.

HUFF.RO a contactat compania CFR Marfă pentru informații suplimentare, însă nimeni nu răspunde la numărul de contact afișat pe site.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-04-08T20:18:57+03:00 20:18

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More