Connect with us
Accident feroviar în România! A deraiat un tren. Află unde s-a petrecut totul, care este motivul și câți călători se aflau în tren.

Știri

Accident feroviar în România! A deraiat un tren

Un accident feroviar a avut loc miercuri în România. Un tren în care se aflau 20 de călători a deraiat. Evenimentul a avut loc la Golești în județul Argeș. Mecanicul susține că totul s-a petrecut din cauza frânelor trenului, care ar fi cedat.

Accident feroviar în România! A deraiat un tren

Accidentul feroviar din Argeș a avut loc miercuri. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Potrivit mecanicului, totul s-a întâmplat din cauza frânelor care au cedat.

Conform oamenilor legii care fac cercetări, trenul mergea dinspre Câmpulung către Goleşti. Acesta a deraiat la intrarea în stația Golești din județul Argeș.

CITEȘTE ȘI: Accident cu cinci mașini pe cel mai circulat drum al țării

Mecanicul a vorbit cu anchetatorii și le-a spus ce s-a întâmplat. Se pare că trenul a rămas fără frâne. Din acest moiv a sărit peste un macaz, ajungând apoi pe o linie de cale ferată care fusese închisă. Cei 20 de pasageri nu au fost răniți.

Călătorii au fost sfătuiți să se urce într-un alt tren care mergea de la Craiova spre București. Accidentul nu a afectat traficul feroviar.

Conform oamenilor legii, mecanicul trenului are 51 de ani. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice atunci când a avut loc incidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top