Știri

Accident GRAV în această dimineaţă! Sunt mai multe victime

Accident grav în această dimineaţă în Braşov. În nefericitul eveniment rutier au fost implicate mai multe autoturisme iar mai multe victime au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Citeşte şi Bucureștiul, BLOCAT între orele 11.00-14.00! Unde sunt RESTRICȚII în trafic

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite joi dimineaţa într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, în municipiul Braşov, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, căpitan Ciprian Sfreja.

Accidentul s-a produs pe strada Carpaţilor, în jurul orei 8,00

În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei adulţi şi doi copii, iar a şasea persoană, mama unuia dintre copii, care a ajuns la faţa locului, a suferit un atac de panică. Unul dintre copii este în stare mai gravă şi urmează să fie transportat la Spitalul Clinic de Copii. Celelalte victime fiind conştiente, potrivit sursei citate.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi un echipaj al pompierilor.

Citeşte şi Un mare cântăreț a încetat din viață! Familia este ÎNGENUNCHEATĂ de durere

Acest articol a fost actualizat la: 2017-10-19T09:22:43+03:00 9:22

Vezi comentarii

  • POLITISTII LOCALI NU SUNT DECAT BISNITARI ORDINARI LEGALI ( FURA DELA BTRANII VANZATORI DE MARAR, FLORI, RIDICHII,I LE MUTA IN MASINILE LOR SI LE IMPART INTRE EI LA SEDIU ) IN SCHIMB NU AU CURAJ SA SE OCUPE DE TRAFICANTII DE TIGARI DIN OBOR DEOARECE ISI PRIMESC CARTUSUL DE TIGARI ( cazuri vazute de mine) DACA VRETI SA SCAPATI DE ACEASTA BANDA DE INFRACTORI SCHIMBATI-LE NUMELE SI STATUTUL IN CORPUL GARDIENILOR PUBLICI CEEA CE SI SUNT,UNIFORMA SA FIE MARON,IAR CA ACTIVITATE SA SE OCUPE DE PAZA INSTITUTIILOR,A PARCURILOR,SCOLILOR SI ALTELE ASEMENEA.SCOTETI-I DIN PIETE, CA NU AICI SE FURA BANII STATULUI SI DE PE SOSELE SA NU MAI BLOCHEZE MASINILE SI IN GENERAL SA LASA CIRCULATIA AUTO PE MANA CELOR CE SE PRICEP.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More