Connect with us
Accident în Bucureşti, la intersecţia bulevardelor Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu

Știri

Accident în Bucureşti, la intersecţia bulevardelor Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu

Un accident rutier provocat de un şofer care a pierdut controlul volanului s-a petrecut marţi seara în Bucureşti, în zona Titan.

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe bd. Liviu Rebreanu la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu, anunţă ISUBIF.

La evaluarea SMURD a reieşit că printre pietonii aflaţi în zona accidentului erau o fetiţă de cinci ani, care a fost transportată la Spitalul Budimex, însoţită în ambulanţă de mama ei (fără probleme medicale) şi tatăl minorei, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar, cu suspiciune fractură la gleznă.

De asemenea, a mai fost evaluată o fată de 14 ani, care nu ar avea probleme medicale deosebite şi a refuzat transport la spital.

Conducătorul auto, în vârstă de 65 ani, care a produs accidentul a refuzat transportul la spital. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Brigada Rutieră a Capitalei precizează că accidentul a avut loc în timp ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe bd. Liviu Rebreanu dinspre str. Câmpia Libertăţii, la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu a efectuat virajul la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie.

Pe bd. Nicolae Grigorescu dinspre str. Postăvarului se circulă pe banda a doua.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citeşte şi: Harghita: Un bebeluş a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident

Citeşte şi: Ialomița: Accident în Țăndărei. Un om a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top