Connect with us

Știri

Accident GRAV în București. Doi polițiști răniți, o maşină de poliţie s-a răsturnat

Un autoturism al Poliţiei Capitalei a fost implicat, vineri, într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitală.

Autoturismul Poliţiei Capitalei a pătruns într-o intersecţie, fiind lovit de un autoturism taxi.

În urma incidentului, un agent de poliție a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din primele informaţii, taximetristul nu ar fi acordat prioritate autoturismului poliţiştilor, un agent fiind rănit, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere a Capitalei.

În acest caz a fost deschisă o anchetă

Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

O româncă, supervedetă internațională, a mers cu metroul chiar în ziua crimei de la Dristor. Toată România vorbește despre crimă odioasă care a avut loc în urmă cu două zile, în stația de metrou Dristor 1.

O tânăra de 25 de ani a fost împinsă pe sine de o femeie pe care nu o cunoștea. S-a zbătut să se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul în față, Alina găsindu-și sfârșitul sub roțile trenului.

Tragedia a îngrozit toată populația, scenele părând desprinse din filmele horror. Nimeni nu ar fi bănuit că o femeie slăbuță, îngrijită, aparent normală, ar fi capabilă de o asemenea atrocitate.

Ei bine coincidență face că, în aceeași zi, de dimineață, îndrăgită Inna să fi bifat a treia ei călătorie cu metroul în România.

Frumoasă brunetă s-a temut că o să întârzie la o emisiune dacă înfruntă traficul

“Camuflată” și nemachiată, simpatică artista nu a fost recunoscută de mulți. Asta pentru că mulți se gândeau că o vedetă de talia ei n-ar pune niciodată piciorul într-un mijloc de transport în comun.

Protagonista noastră s-a bucurat că un copil când s-a integrat în mulțime și probabil a fost de-a dreptul șocată când a văzut, noaptea, că în ziua respectivă a umblat prin stațiile de metrou Magdalena Șerban, o criminală care caută să ucidă femei tinere și brunete.

Citește și O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top