Connect with us
Accident grav în Constanța. Șase autoturisme s-au ciocnit violent

Știri

Accident grav în Constanța. Șase autoturisme s-au ciocnit violent

Şapte persoane, dintre care doi minori, au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN 38 şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, agent de poliţie Vasile Constantina-Cristina, în accidentul produs la km 21, pe DN 38, între Negru Vodă şi Agigea, au fost implicate 6 autoturisme.

„Un autoturism a intrat în coliziune cu cel din faţa sa şi tot aşa. Circulaţia a fost reluată, după cercetările la faţa locului”, a precizat pentru AGERPRES Vasile Constantina-Cristina.

Anca Chiriţă (ISU Dobrogea) a menţionat că 7 persoane, dintre care doi minori, au fost duse la Spitalul Clinic Constanţa.

Accident grav: 12 persoane au fost rănite

La faţa locului au intervenit cadre medicale ale SMURD din cadrul ISU Dobrogea, un elicopter SMURD, o autospecială de transport personal victime multiple şi ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a mai spus Chiriţă.

Totul s-a întâmplat după ce șoferul unuia dintre autoturisme s-a oprit pe drum pentru a cumpăra pepeni de la un comerciant, însă șoferii celorlalte cinci autoturisme din spate nu l-au observat la timp, iar accidentul a fost unul în lanț!

În urma impactului, 12 persoane au fost rănite însă, din fericire, nu este vorba de răni grave sau traumatisme. Martorii oculari de la fața locului au alertat imediat organele poliției, care s-au deplasat la fața locului alături de mai multe ambulanțe SMURD.

Citește și Accident grav în Timiş. Două persoane au murit în urma evenimentului

Citește și Accident rutier grav: O persoană a murit, alte două au fost rănite

De asemenea, la fața locului a venit și un elicopter SMURD

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top