Știri

Accident grav în Nădlac. O persoană a murit, cine sunt cei răniți

Accident cumplit în această după-amiază pe centura Nădlacului. În urma cumplitului eveniment, o persoana și-a pierdut viața iar alte cinci au fost rănite. La fața locului au ajunde urgență mai multe echipaje de poliție și salvare.

A fost nevoie și de intervenția celor de la descarcerare. Două persoane au rămas prinse în fiarele mașinilor.

Accidentul a avut între un camion și un microbuz. Un autoturism și un microbuz de marfă s-au ciocnit frontal, iar traficul rutier a fost complet blocat în zonă.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7G, pe centura orașului Nădlac, pe direcția spre Arad.

Un Ford Transit în care se aflau două persoane și care transporta marfă s-a ciocnit violent cu un autoturism în care se aflau alte patru persoane.

Elicopterul SMURD a fost solicitat la locul accidentului

Șoferul autoturismului a murit la scurt timp după accident, iar ceilalți cinci pasageri au fost răniți. unul dintre răniți, aflat într-o stare mai gravă a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Două dintre persoanele rănite au rămas încarcerate, fiind extrase de echipaje de descarcerare ale pompierilor din Arad. Traficul în zona a fost pentru cercetări la fața locului.

Poliția Rutieră a deschis un dosar în cazul acestui accident pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Restricții de trafic pe DN1A, în Vălenii de Munte

În contextul organizării, la data de 15 august a.c., intervalul orar 10.00 – 11.00, în oraşul Vălenii de Munte, a Târgului Anual Sfânta Maria – Parada Portului Popular, vă informăm că traficul rutier pe tronsonul DN 1 A care tranzitează localitatea va fi închis între km 110+800 şi km 112+600.

Astfel, vor fi disponibile următoarele rute ocolitoare:

– Pentru sensul de mers Ploieşti – Braşov, pe DN 1 A la km 110+800: dreapta pe strada Ecaterina Varga (fosta centură de trafic greu) – strada Berceni – dreapta DN 1 A km 112+600;
– Pentru sensul de mers Braşov -Ploieşti, pe DN 1 A la km 112+600: stânga pe strada Berceni – strada Ecaterina Varga – stânga DN 1 A km 110+800.

Citește și Doi bărbați au fost răniți într-un accident cu skijet-ul în Mamaia

Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea aferentă şi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More