Connect with us
Accident grav în Târgoviște. O femeie și fiica sa, au fost lovite de un autoturism, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

Știri

Accident grav în Târgoviște, soldat cu două victime

Accident grav în Târgoviște. O femeie și fiica sa, au fost lovite de un autoturism, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Mama avea 39 de ani, iar fiica sa, 7.

Accident grav în Târgoviște : victimele spitalizate!

La puțin timp de la producerea accidentului, poliția și salvarea s-au deplasat de urgență la fața locului. Victimele au fost transportate la spital pentru verificări și tratament. În urma cercetărilor, s-a ajuns la concluzia că atât mama cât și fiica au o stare de sănătate bună. Soferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citești și: Accident în Mogoșoaia. Un pieton, lovit pe trecere

Conducătorul autoturismului este în vârsta de 62 de ani. El nu a oferit vreo declarație legată de starea sa de vinovăție și nici despre accident în sine. Polițiștii urmează să investigheze cazul și să stabilească pedeapsa la care se expune șoferul. Dat fiind faptul că cele două victime nu au suferit răni grave, este posibil ca șoferul să scape cu o amendă respectiv suspendarea permisului.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top