Connect with us
Accident grav în Ungaria. Un TIR şi o camionetă s-au ciocnit

Știri

Accident grav în Ungaria. Trei români implicați, un TIR şi o camionetă s-au ciocnit

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață la granița României cu Ungaria. Potrivit primelor informații, un tip și o camionetă, ambele înmatriculate în România s-au ciocnit.

Accident cu trei români răniţi grav în Ungaria. Un TIR şi o camionetă, ambele înmatriculate în România, s-au ciocnit la 20 de km de graniţă. Evenimentul rutier a avut loc în dreptul localităţii Maroslele.

Poliţia maghiară nu a oferit deocamdată mai multe informaţii.

Accidentul s-a petrecut joi spre vineri noaptea la km 20 al autostrăzii M43, în apropierea unei staţii de taxare. Un TIR românesc a lovit o camionetă, înmatriculată şi ea la noi în ţară. Presa din Ungaria scrie că sunt trei răniţi grav.

Traficul a fost blocat spre graniţă, cele două vehicule mergând, se pare, spre România.

Accident grav și în România, în Hunedoara

Un alt accidenr a avut loc astăzi în Hunedoara. Doi tineri cu vârstele de 16 şi 22 de ani au fost răniţi vineri într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 66, între oraşele Haţeg şi Călan.

Totul după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren ce tracta o cisternă încărcată cu azot lichid, fără a fi pericol de explozie.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este tânărul de 22 de ani. Acesta a intrat într-o depăşire pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, tamponându-se apoi cu autotractorul cu cisternă.

Tirul era condus regulamentar de un şofer de 42 de ani, din Serbia.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului şi a unei minore în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi stabilirea diagnosticului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, a murit într-un accident rutier

Circulaţia în zona producerii accidentului rutier s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă de circulaţie, timp o oră şi jumătate, fiind dirijată de poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top