Connect with us

Știri

Accident grav la ieșirea din Vlădeni. Cine sunt victimele încarcerate

Accident înfiorător la ieşirea din Vlădeni, după o depăşire inconştientă! Sunt mai multe victime iar traficul în acest moment pe DN1 este blocat total.

Accident la Vlădeni, judeţul Braşov, în urmă cu puţin timp, pe DN1. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Accidentul s-a produs la kilometrul 188+200, la ieşirea din localitatea Vlădeni, judeţul Braşov.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens,

Pe contrasens a intrat în coliziune puternică cu un autocamion

În urma accidentului de la Vlădeni, două persoane din autoturism au fost rănite, dintre care una este momentan încarcerată.

La această oră, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Citește și Prognoza meteo pe trei luni. Este oficial, vremea se schimbă radical

Administrația Națională a Meteorologiei a publicat prognoza pentru următoarele trei luni. Specialiştii anunţă că vremea va continua să se încălzească.

Iar în februarie și martie temperaturile vor fi cu mult peste medie. Se pare că vremea va fi din ce în ce mai bună, dar vom avea parte și de precipitații abundente.

„Pentru luna februarie, temperaturile, în ceea ce privește mediile acestei luni, vor fi mai ridicate. Pentru cantitățile lunare de precipitații ne așteptăm la valori excedentare în zonele centrale și estice.

Dacă e să comparăm cu prima lună a primăverii, martie, se menține aceeași tendință cu temperaturi mai ridicate în partea de sud și sud-est a țării și normale în rest.

În martie, înregistrăm deja o creștere, respectiv 3,5 grade. Așa cum se întâmplă și în aprilie, când temperatura medie de la nivelul țăroo este de 9,3 grade”, a precizat Elena Mateescu, director ANM la Antena 3.

Vremea în februarie 2018

Luna februarie este a treia și ultima lună de iarnă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal. Dacă media climatologică multianuală lunară este de -1 grad Celsius, în luna februarie 2018, în sudul, estul și vestul țării temperatura medie lunară este pozitivă, de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 luni
În schimb, precipitațiile vor fi în jurul a 40 de l/mp, o valoare puțin mai ridicată decât media multinanuală lunară de 31,6 l/mp. Deci, în ciuda vremii calde, ne așteptăm și la precipitații abundente.

Vremea în martie 2018

În luna martie, vremea continuă să fie frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal. În sud și sud-estul țării va fi mult mai cald decât este normal în această perioadă.

Pentru a vă da seama care este diferența de temperatură, de exemplu media multianuală lunară este de 3,5 grade Celsius, iar media lunii martie va fi de aproximativ 6 grade Celsius în zonele menționate.

Vremea în aprilie 2018

Luna aprilie vine cu vreme normală și chiar mai rece în anumite regiuni ale României. În sud, sud-est și local în vest, temperaturile vor fi aproapiate de media lunară multianuală, de 9,3 grade Celsius. În restul țării, temperaturile vor fi mai scăzute.

Precipitațiile vor avea o tendință spre excedent, vor fi aceleași cantități ca-n luna martie, dar, de obicei, potrivit mediei lunare anuale mai ridicate (51,3 l/mp) este una mai ploioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top