Connect with us

Știri

Accident GRAV lângă București. Circulația pe DN1 se desfășoară cu dificultate

Un accident grav a avut loc pe DN1, în Otopeni, sensul de mers spre Ploiești. În accident au fost implicate două autoturisme și din primele informații sunt patru persoane rănite, dintre care două au fost deja transportate la spitalele din București.

Accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate la ieșirea dintr-o benzinărie.
Un accident grav de circulație s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 14+500, la ieşirea din localitatea Otopeni, judeţul Ilfov.

Mai multe persoane au fost rănite

Două mașini au fost implicate în incident, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă.

Din primele informații, unul dintre autoturisme a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure, iar în acel moment a fost izbit de o altă mașină.

Mai multe echipaje de la descarcerare au ajuns la locul faptei. Victimele au fost urcate în ambulanță și sunt în drum spre spital. În acest moment traficul este îngreunat, circulându-se doar pe banda a treia.

Citeşte şi Accident GRAV în Timișoara! Patru copii au fost fost răniți, INTERVENȚIE de urgență

Un accident grav a avut loc în această dimineață lângă Timșoara. Două persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Acidentul a avut loc pe drumul dintre Timișoara și Utvin. Cel mai probabil, cele două mașini s-au izbit una de cealaltă după ce unul dintre șoferi a efectuat o depășire neregulamentară.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale.

Traficul în zonă a fost perturbat

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul. Victimele au ajuns la spital.

În urma impactului, toate persoanele, trei adulți și patru copii, au fost rănite
O femeie de 36 de ani conducea o mașină pe strada Polonă, dintre Utvin înspre Timișoara. Împreună cu ea în autoturism se aflau doi copii.

La un moment dat, șoferița a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit puternic de un alt autotursim care circula regulamentar și în care se afla o întreagă familie – mamă, tată, doi copii.

Cu toții au fost preluați de ambulanțe SMURD și SAJ și transportați la spital. Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi 48 de persoane au murit, după ce un autocar a căzut de la 100 de metri înălțime VIDEO

Cel puţin 48 de persoane şi-au pierdut viaţa marţi în Peru când un autocar a căzut de o faleză înaltă de 100 de metri după ce fusese percutat de un camion pe o autostradă de-a lungul coastei Pacificului, a anunţat poliţia, citată de AFP.

“Căderea unui autocar a făcut cel puţin 48 de victime”, a declarat poliţia într-un comunicat publicat pe site-ul internet al Ministerului peruan de Interne, care a precizat că recuperarea corpurilor a fost suspendată la căderea nopţii din cauza valurilor puternice ale mareei.

Accidentul a avut loc la ora locală 11:43 (16:43 GMT) într-un loc numit “virajul diavolului”, la 45 de km nord de Lima, a declarat presei colonelul Dino Escudero, şeful poliţiei rutiere.

La bordul autocarului se aflau 55 de pasageri şi doi şoferi, maşina îndreptându-se spre capitala peruană după ce plecase din oraşul Huacho (centru), situat la 130 km de aceasta.

Doar şase ocupanţi ai autocarului au fost găsiţi în viaţă şi spitalizaţi, dintre care patru se află în stare gravă.

Autocarul a căzut de la înălţimea de 100 de metri şi s-a zdrobit de stâncele aflate la poalele falezei, pe malul oceanului.

Echipele de intervenţie, dintre care unele au fost aduse cu elicopterele la faţa locului şi altele au coborât de pe faleză cu ajutorul corzilor, au fost nevoite să-şi întrerupă căutările la căderea nopţii din cauza mareei.

Un bilanţ precedent informa despre existenţa a 36 de morţi

Potrivit autorităţilor, o macara urma să sosească la faţa locului pentru a ridica autobuzul, răsturnat cu roţile în sus, la poalele falezei şi la câţiva metri de mare.

Operaţiunile vor fi reluate miercuri în zori, a precizat adjunctul comandantului pompierilor, Larry Lynch Solis, pentru canalul de televiziune Canal N.

Potrivit lui Luis Martinez, reprezentant al societăţii de transporturi San Martin de Porres, proprietara autocarului, şoferul avea multă experienţă.

El nu a putut indica dacă acesta figura printre persoanele decedate sau rănite. Autobuzul fusese supus unei revizii mecanice înainte de a părăsi Huacho.

“Este foarte dureros pentru ţară să sufere un accident atât de grav. Solidaritatea mea profundă faţă de durerea familiilor”, a scris pe Twitter preşedintele Pedro Pablo Kuczynski.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top