Connect with us
Accident grav lângă Urziceni. Planul roșu de intervenție activat

Știri

Accident grav lângă Urziceni: cel puțin un mort și 14 răniți. Planul Roșu de intervenție activat

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, în apropiere de localitatea Urziceni, din judeţul Ialomiţa, din primele informaţii fiind implicate șase maşini, în care se aflau 15 persoane. Una dintre victime a murit.

Accident grav, planul roșu de intervenție activat

Potrivit reprezentantului ISU Ialomița, în urma accidentului rutier a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

La fata locului au fost alertate doua echipaje de descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

S-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că accidentul de pe DN 2 s-a soldat cu un deces şi 14 persoane rănite, iar şase dintre victime au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare.

„Până acum avem informaţii despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată şi 14 rănite. A fost activat planul roşu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD Bucureşti, o maşină de multiple victime, mai multe maşini de la SMURD şi de la Ambulanţă şi de la Pompieri, bineînţeles. Au fost şase persoane încarcerate, care au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare. Acum aşteptăm bilanţul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital şi cât de grav este”, a declarat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top