Connect with us
Un accident grav s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbără pe autostrada Sibiu-Orăștie. Cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află în stare gravă.

Știri

Accident grav pe autostrada Sibiu-Orăștie. Cinci persoane rănite, una se află în comă

Un accident grav s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbără pe autostrada Sibiu-Orăștie. Cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află în stare gravă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că s-a produs un grav accident de circulaţie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada Sibiu – Orăştie . Accidentul a avut loc în zona localităţii Apoldu.

Din primele informații, șoferul unei mașini nu a păstrat distanța de siguranță față de autocamionul care circula în fața sa.

”Şoferul unei maşini, un bărbat de 39 de ani din Mediaş, a pierdut controlul volanului şi a intrat în spatele unui TIR. În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat, fiind grav rănit, iar patru femei au fost rănite uşor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Șoferul autoturismului este în comă după accident

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, au anunţat că la faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, dar şi o autospecială cu apă şi spumă de la Miercurea Sibiului.

Șoferul se află în acest moment la spital, în comă și intubat.

Citește și: Incendiu într-un bloc din București. 90 de persoane au fost evacuate de urgență
În urma accidentului, traficul rutier a fost complet blocat pe autostradă aproape o oră. Sensul de mers dinspre Alba spre Sibiu a fost necirculabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top