Connect with us

Știri

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Trei autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară

Accident pe Autostrada Soarelui pe 13 iunie 2018. Sensul spre litoral este oprit. 3 autoturisme și un autotren s-au ciocnit în această seară. Accidentul a avut loc la KM71, sensul spre mare”, a spus Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic pentru digi24.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul este oprit pe sensul către litoral, la kilometrul 71, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. Două persoane au fost rănite grav. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii.

Accidentul s-a produs la ora 19.20, iar traficul a fost oprit în zonă. Centrul Infotrafic recomandă rutele ocolitoare.

Te-ar putea interesa și: Noi probleme pe Autostrada Soarelui. Atenție, pericol de accident

Pericol de accident pe A2 după ce plăcile s-au ridicat din nou. Problema a fost semnalată la kilometrul 20 al Autostrăzii Soarelui. Poliția a decis oprirea circulației pe banda a doua de mers către Constanța.

În acest moment se intervine pentru remedierea problemei.

De această dată, plăcile s-au ridicat în mijlocul şoselei, pe banda a 2-a, nu pe cea de urgenţă, ca acum 3 săptămâni. Pe 25 aprilie acelaşi fenomen a avut loc pe A2.

Atunci, autorităţile au acţionat prompt pentru remedierea problemei. Drumarii au intervenit, atunci, toată noaptea pentru a repara tronsonul cu probleme.

Situaţia s-ar putea repeta oricând în altă parte, pentru că drumul de mare viteză este făcut din bucăţi pe aproape 26 de kilometri. 11 ore au durat lucrările de reparaţii de la kilometrul 17, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.

Aici, plăcile de beton s-au ridicat cu aproape jumătate de metru. Iar la final, şefii de la Drumuri au găsit şi explicaţia.

Plăcile de beton de pe Autostrada Soarelui s-au ridicat din cauza căldurii.

Pericol de accident pe Autostrada Soarelui

„Din cauza temperaturii s-a dilatat betonul și în zona rostului s-a produs o denivelare. Noi facem revizii în fiecare zi, când apar astfel de probleme. Aici a apărut pe banda de urgență”, a spus Florin Dascălu, director la Direcția de Întreținere a CNAIR.

 

Foto: Stiri Mondene

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top