Categorii Știri

Accident grav pe centura Aradului. Traficul a fost blocat

Trei TIR-uri s-au ciocnit pe centura Aradului. O persoană a murit şi două sunt rănite grav, iar traficul este blocat.

Trei automarfare s-au ciocnit, luni seară, pe centura Aradului parte din DN 7, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă fiind complet blocat. În urma impactului, un bărbat aflat într-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, în timp ce alţi doi au fost răniţi grav.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Arad spre Nădlac, pe centura parte din DN7. Două automarfare care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal violent, iar un al treilea TIR a lovit în spate una dintre remorcile implicate în prima coliziune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Pleşca, s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, întrucât cabinele automarfarelor au fost complet distruse. Un bărbat aflat într-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, iar alţi doi au fost răniţi grav şi transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

FOTO Accident pe centura Arad

Poliţiştii nu au stabilit, deocamdată, cauza accidentului, însă pentru că traficul a fost complet blocat pe centură le recomandă şoferilor rute alternative. Astfel, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, traseul este prin centrul municipiului Arad. Pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, se va circula pe străzile din sudul oraşului, dar pentru şoferii care vin dinspre Deva se recomandă ruta DN68A – Săcămaş – Traian Vuia, A1 Traian Vuia – Timişoara – Arad.

Poliţiştii spun că centura va fi redeschisă circulaţiei înainte de ora 22,00, dar se va circula pe o bandă alternativ în ambele sensuri.

FOTO: Aradon.ro

Acest articol a fost actualizat la: 2016-11-14T21:42:26+02:00 21:42

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More