Connect with us

Știri

Accident grav pe DN 1, la Ciolpani. Sunt mai multe victime

Cinci persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în zona localităţii Ciolpani din judeţul Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în accident – care a avut loc la kilometru 39 al DN 1, în zona localităţii Ciolpani – au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite uşor. Accidentul a avut loc după ce unul dintre şoferi nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers.

Citeşte şi Catalog eMAG Black Friday 2017: Toate ofertele și reducerile LIVE 

Catalog eMAG Black Friday 2017. Retailerul eMAG vine cu oferte bune și aduce un catalog plin de categorii de produse reduse de Black Friday 2017. Multe electronice pot fi achiziționate la preț redus. Atenție! Sunt stocuri limitate! Black Friday 2017 a început la eMAG!

AICI poți vedea ce oferte are eMAG!
UPDATE 10:15 Un alt produs cu o ofertă excepţională de preţ este Televizor OLED Smart Sony, 163.9 cm, 65A1, 4K Ultra HD VEZI OFERTA AICI

UPDATE 10:00 Pentru fanii telefoanelor iPhone, eMAG are încontinuare în ofertă Black Friday Apple iPhone SE, 32GB, 4G, Space Gray VEZI OFERTA AICI

UPDATE, ora 6.57: A început Black Friday la eMAG!

Update, ora 6.53: În câteva minute se dă startul campaniei!

Update, ora 6.25: “A început numărătoare inversă! În câteva momente începe Black Friday”, este mesajul afișat de site-ul retailerului online. Black Friday 2017 stă să înceapă!

Update, ora 6.15: eMAG anunță că poți plăti până la 60 de rate fără dobândă: “De black Friday ai cumpărături relaxate cu plata în rate”, este unul dintre mesajele de pe homepage-ul retailerului.

Update, ora 5.58: “Ce a fost mai greu a trecut! Black Friday va începe în scurt timp”, este mesajul afișat în aceste momente pe site-ul retailerului eMAG!

Update, ora 5.44: Sursele noastre spun că eMAG dă starul campaniei de Black Friday în jurul orei de 6.30!

Până atunci, puteți vedea aici Ofertele de top: Catalog eMAG Black Friday 2017 – Top oferte de anul acesta, cele mai tari reduceri

Update, ora 02.48: Dacă vrei să îți schimbi mașina de spălat, acum ai ocazia. Mașină de spălat Whirlpool AWO/C6314, Clasa A+++, 1200 RPM, la un preț de doar 699.99 lei.

Update, 02.43: O reducere de 62% disponibilă de Vinerea Neagră la eMAG, conform acestui catalog. Este vorba de monitorul LED MVA AOC de 23,6 inch, la un preț de doar 199.99 de lei. Puteți consulta oferta de monitoare AICI!

Update, 02.41: eMAG și-a propus cu ocazia acestui eveniment de Vinerea Neagră să aibă vânzări de 350 de milioane de lei.

Update, 02.07: Se estimează că la primele ore ale dimineții zilei de vineri 17 noiembrie retailerul online eMAG va da drumul reducerilor.

Cei care au instalată aplicația magazinului pe telefon vor primi o notificare pentru a ști exact când începe Black Friday. 2 milioane de produse sunt la reducere, iar retailerul așteaptă vânzări record pentru această perioadă.

De altfel, numărul românilor care știu de această zi a crescut exponențial. Din catalogul cu produse al retailerului putem vedea că multe oferte sunt la dispozitive din gama IT. Includem aici laptopuri, plăci video și sisteme PC destinate gaming-ului.

Nici telefoanele mobile nu au fost lăsate uitării. Unele dintre cele mai noi modele pot fi achiziționate la un preț mai redus.

Catalog eMAG Black Friday 2017 este disponibil deja și poate fi consultat mai jos în acest articol.

Telefoane, televizoare, haine, frigidere, diverse electrocasnice, laptop-uri și accesorii PC, dar și calculatoare, toate sunt la reducere cu ocazia acestei zile. Bineînțeles, o gamă întreagă de alte produse te așteaptă cu ocazia acestui Black Friday la eMAG.

Update, ora 1.32: Conform catalogului oferit de eMAG, mai multe televizoare au preț redus cu ocazia acestei zile. Avem aici, spre exemplu, un televizor LED Horizon, cu diagonala de 108 cm, și 4K la preț de 1.199,99 lei.

De asemenea, un TV Led Samsung Smart, 4k, 100 cm, Ultra HD va fi la un preț de 1699,99 lei, cu reducere de 15% față de prețul inițial.

Trebuie să țineți cont de faptul că aceste oferte sunt limitate.

Update, ora 00.52: Din catalogul de mai jos, aflăm că eMAG pregătește un preț de 599.99 de lei la consola de jocuri Xbox One Slim. Totodată, la 599,99 lei poate fi găsită și o combină frigorifică de la Arctic.

Samsung Galaxy A3 este la prețul de 899, 99 de lei, iar un smartphone de la Huawei, mai exact modelul P( este la un preț de 1299,99 lei.

Update, 17 noiembrie ora 00.43: Puteți vedea mai jos categoriile de produse unde sunt oferte la eMAG!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top