Connect with us
Accident grav pe DN13 E60

Știri

Accident grav pe DN13 E60. Două tiruri s-au ciocnit frontal

Accident grav în această dimineață, în localitatea Chendu. Drumul Naţional 13 E60, în localitatea Chendu, a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri dimineaţa, în urma coliziunii frontale între două TIR-uri, unul dinte şoferi rămânând încarcerat.

UPDATE Începând cu ora 8.00 se circulă alternativ pe sensul Târgu Mureş – Sighişoara.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Horea’ al judeţului Mureş a anunţat că ambele TIR-uri sunt pe carosabil, iar o persoană dintr-un autovehicul a necesitat descarcerare, fiind predată echipajelor medicale.

Unul dintre TIR-uri transporta sticle şi butoaie cu bere, iar al doilea nu avea încărcătură, impactul având loc într-o curbă periculoasă.

Drumul Naţional 13 E60, în localitatea Chendu, a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri dimineaţa, în urma coliziunii frontale între două TIR-uri, unul dinte şoferi rămânând încarcerat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că ambele TIR-uri sunt pe carosabil, iar o persoană dintr-un autovehicul a necesitat descarcerare, fiind predată echipajelor medicale.

Accidentul a avut loc într-u curbă periculoasă

Unul dintre TIR-uri transporta sticle şi butoaie cu bere, iar al doilea nu avea încărcătură, impactul având loc într-o curbă periculoasă.

Citește și Accident Sâmbăta de Sus: Doi adulți și doi copii, răniți după ce un copac s-a prăbușit

Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi marţi, după ce un copac s-a prăbuşit marţi de DJ 105 B în localitatea Sâmbăta de Jos. De asemenea, au mai fost avariate şi două autovehicule, un imobil şi cabluri de electricitate din apropiere.

„Azi, în jurul orei 13,40, pe DJ 105 B în localitatea Sâmbăta de Jos un copac s-a prăbuşit. În cădere acesta a avariat două vehicule, unul staţionat şi altul în mişcare, un imobil şi cabluri de electricitate din apropiere.

De asemenea, doi adulţi şi doi copii aflaţi în apropierea maşinii staţionate au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează un comunicat transmis de IPJ Braşov.

Copacul a fost îndepărtat de pe carosabil, iar circulaţia a fost deviată până la finalizarea cercetării la faţa locului. În acest caz urmează să se întocmească dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere, potrivit sursei citate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top