Connect with us
accident iasi

Știri

Accident grav! Șapte persoane au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs în judeţul Iaşi, iar în urma impactului violent, şapte persoane au fost rănite.

România TV anunță faptul că echipajele de intervenţie au ajuns ultimele la faţa locului pentru a acorda îngrijirile medicale.

Accidentul grav a avut loc la coborârea dealului Popricani, către Ţigănaşi, spre câmpia Jijiei. O şoferiţă în vârstă de 20 de ani, din Ţigănaşi, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde a izbit un Ford şi un Volks­wagen. În Audi se aflau patru adulţi şi doi copilaşi, iar în Ford, un bărbat şi o femeie.

„La ora 14.48, ISU Iaşi a fost solicitat să intervină, la un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, produs pe DN 24C, la ieşirea dinspre Popricani către Ţigănaşi. Echipajele ISU Iaşi au ajuns la faţa locului la ora 15.04, fiind trimise la faţa locului două autospeciale, dintre care una de descarcerare şi una de stingere incendii, o au­to­specială de terapie intensivă mobilă, şi o ambulanţă SAJ.

Ul­terior, după ce s-a realizat evaluarea primară la faţa locului, respectiv numărul de victime, s-a decis suplimentarea numărului de ambulanţe: o autospecială de transport victime multimple, un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ. În total, au fost transportaţi la spital cinci adulţi şi un copil, dintre cele 9 persoane implicate în accident. Aceasta este procedura, aşa se lucrează. Ajunge un medic la faţa locului care evaluează persoanele ră­nite”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Citește și: Accident groaznic! 5 români morți într-un accident în Viena într-un microbuz din Satu Mare – FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top