Connect with us
Ar putea fi oprit întreg transportul public în București (directorul Societății de Transport)

Știri

Accident grav in zona Palatului Parlamentului. Mai multi oameni au fost raniti

Accident in zona Palatului Parlamentului. Mai multi oameni au fost raniti, luni, in urma unui accident in care au fost implicate un autobuz RATB si un autoturism, cinci dintre ei urmand sa fie transportati la spital, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – Ilfov, informeaza News.ro.

Citeste si: Sofer din Bacau, arestat dupa ce s-a urcat baut la volan si a omorat un om

Citeste si: Protest al transportatorilor: Trafic blocat pe Soseaua de Centura a Bucurestiului

Update 14:53: Un numar de 10 persoane au fost ranite in urma coliziunii unui autobuz RATB cu un autoturism, pe Strada Dr. Staicovici, in apropierea Palatului Parlamentului din Capitala. Sapte dintre raniti au fost transportati la spital, cu diferite traumatisme, la membre, torace sau cap, potrivit ISU, citat de News.ro.

Doua victime au ajuns la Spitalul Bagdasar, trei la Spitalul Universitar si alte doua la Spitalul Floreasca. Ranitii au fost transportati cu patru ambulante ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov si trei ambulante SMURD. Toate victimele sunt constiente, precizeaza reprezentantii ISU.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, din primele verificari, un autobuz al liniei 385 a lovit o masina de teren, oprita in fata lui, iar sase dintre victimele transportate la spital s-ar fi aflat in autobuz.

Constantin Tobescu, purtatorul de cuvânt al RATB, a declarat, luni, pentru News.ro, ca autobuzul ar fi acrosat autoturismul care ar fi intors pe linia dubla continua

„Autobuzul 385, care, la ora 13.20 circula pe Strada Izvor si se pregatea sa opreasca in Statia Dr. Staicovici, spre sensul spre Sfânta Vineri, a fost acrosat de un autoturism care, se pare, ar fi intors pe linia dubla continua”, a spus Constantin Tobescu.

Stire initiala:
Accidentul a avut loc pe strada Doctor Staicovici, foarte aproape de Palatul Parlamentului, fiind implicat un autobuz RATB, iar in urma acestuia opt persoane au fost ranite, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Potrivit oamenilor legii accidentul a avut loc intre un autovehicul si un autobuz RATB.

Vom reveni cu detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top