Connect with us

Știri

Accident groaznic în Arad două mașini s-au ciocnit pe drumul Șicula – Ineu FOTO

Un accident cu două mașini implicate a luat viața a două persoane și a rănit alte cinci. Accidentul s-a produs pe drumul ce leagă Ineul de Arad.

Conform primelor date primite de agențiile de presă, unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a produs în localitatea Șicula, iar martorii au sunat imediat la 112. Într-una din mașini se aflau 4 persoane, iar în cea de-a doua trei.

Accident între Ineu și Șicula, Juețul Arad, FOTO: Aradon.ro

Accident între Ineu și Șicula, Juețul Arad, FOTO: Aradon.ro

Accident între Ineu și Șicula, Juețul Arad, FOTO: Aradon.ro

ISU ARAD: Persoanele implicate în accident au rămas încarcerate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, cele patru persoane aflate într-unul dintre autoturisme au rămas încarcerate. Două dintre acestea au fost găsite decedate de către pompieri, iar celelalte două erau inconştiente. Persoanele rănite au fost scoase din autovehicul şi preluate de ambulanţe, urmând să fie duse la spital.

Cele trei persoane din cel de-al doilea autoturism au fost, de asemenea, rănite, una fiind inconştientă. Ceilalţi doi răniţi au multiple leziuni şi fracturi.

În prezent, poliţiştii fac cercetări la faţa locului, din primele date rezultând că unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contransens, scrie news.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top